Friday, March 22, 2013

ALONE

Assalamualaikum

hey ! title entry kali ni ALONE, ahhh, apa motif doh title macam tu. hehe. actually, aku dah single quiet lama, lama tak lama mana la. dalam 3 bulan macm tu :) bukan apa. aku bosan je bila dia takde. dia tu la dulu satu2 nya GEWE yg aku sayang gila babi. tapi kalau tkde rezeki nak couple lama2, nak buat macam mana. yedok? ehhe. 
Dia yg minta aku lepas kan dia, aku lepas jelah. dalam redha tk redha.
Lama jugak nak lupakan dia. almost 2 bulan. hmm now aku dah stable , ehh! stable kah! :P
dia ni kaki GEWE! no wonder la dia dapat lupakan aku cepat, haha! sedih2 -.-
dalam sedih aku, ada juga gembiranya. well. berseorangan maksud aku ialah tiada org untuk bermanja, mengedik, layan OTP malam2, tapiiiii. aku ada kawan yg selalu bersama aku, susah senang aku, dia ada selalu. nama dia Imie :) dia kawan aku dari sem 1 lagi, aku sayang kot kt dia. senang aku dia tahu, susah aku dia tahu. paham aku seadanya, susah nak dpt kawn mcm ni. sumpah syg kau Imie. kau carut lah aku apa pon. aku still syg kau. 
even 3 bulan tak couple. aku still boleh hidup. which is , ALONE SHOWS US THAT WE CAN LIVE and NOT DIE - -
ada certain org tu. dah break couple. mcm2 dorang buat, sampai membahayakan kesihatan pon ada . haihh -__-'
stupid
alhamdullilah aku tak macam tu :) kawan2 ada. family ada. Allah ada. sooooo.... I can survive :)

#notakakibaby : serius takleh lupa dia :) 


Leave Your Comment Here ,THANKS! iloveyou :* HAHA

1 comment: